Wpis z mikrobloga

@inteli: jeżeli w opisie nie było sprecyzowane to używasz co chcesz. Później na rozmowie ew. pogadanka dlaczego tego użyłeś, co zrobiłbyś inaczej mając mniej lub więcej czasu.
  • Odpowiedz
  • 0
@HAL__9000 xD nie jestem front-endowcem, ale jeśli sądzisz że używanie frameworkow to zło, to powodzenia xD
Jak rozumiem u Ciebie w pracy szef za każdym razem z dumą patrzy jak wymyślacie koło od nowa.
  • Odpowiedz
@Mave: @remzowaty: tzn mam do zrobienia jeden komponent, coś ala sidebar na wypoku, ino bardziej skomplikowany, i wydaje mi sie bez sensu wrzucac tam bootstrapa, chyba lepiej z flexboxami polecieć.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Nie wiesz czy takie layouty robić pixel-perfect? Tak się zastanawiam, czy robić jakieś dziwne margin-left: 3px etc.

Nie zdążę już ich spytać bo w poniedziałek ma być gotowe
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: @inteli: @TheBestThing: @HAL__9000:

I tak w 95% pracodawca będzie miał w dupie, czego użyliście, Product Owner / PM chce mieć funkcjonalność dostarczoną, a czy zrobicie to w Bootstrapie, czy sami napiszecie bibliotekę (a nawet złożycie komputer z Raspberry) ma głęboko, ale to bardzo głęboko w dupie.

Ewentualnie Lead / Senior może Wam coś narzucić, ale jak macie Leada co mówi "NIE!" bibliotekom, to
  • Odpowiedz
@Mave: Poniewaz Bootstrap nie zwiekszy az tak mojej produktywności. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze uzycie Bootstrappa pozwala na pozbycie sie wlasnych styli. No to ok, dostajemy projekt w psd i co sie okazuje? Ze zadna z klas bootstrapa nie pasuje do projekt tzn moglbym na sile uzywac roznych komponentow/elementow jakie nam Bootstrap udostpenia ale i tak musze je edytowac wlasnymi stylami, jest jeszcze niby grid no ale w obecnych czasach
  • Odpowiedz