Aktywne Wpisy
mefju1 +1068
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +276
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Brakuje mi tych błahych problemów pierwszego świata.
#bekazpisu #neuropa #problemypierwszegoswiata #polityka
@parys88: Co jest dorosłego w codziennym przejmowaniu się i traceniu nerwów na rzeczy na które nie ma się żadnego wpływu poza wyborami raz na parę lat?
@Howea: no jak, a problemy uciśnionych w Polsce kobiet?
@ha_nincs_a_lo: oprócz tego masz jeszcze z 15 gazet, radio maryja, tv trwam i podejrzewam ze juz teraz około 100 portali internetowych które od zawsze były pisowskie...
Serio chcesz to konfrontować z TVP, TVN, Polsatem, GW, Rzepą (przejętą przez Grasia pod śmietnikiem) itp. itd?
a która z wymienionych przez ciebie spółek, została założona jeszcze w latach 80tych przez WSI? Patrz, historia ITI.
Handluj z tym, głuptasku.
A teraz, hicior w stylu #shitwykopsays
( ͡°
zainteresuj się historią IIIRP... jeszcze wielu ciekawych rzeczy się dowiesz, a gwarantuję ci, że jeśli podejdziesz do sprawy sumiennie, twoje poglądy polityczne wywrócą się do góry nogami. Im większą masz wiedzę, tym bardziej ci się wszystko w logiczną całość układa - polecam!
Znam historie i mam swoje poglady ktorych nie zmienie... pis jest najbardziej szkodliwą partią po 89 ktora niszczy nasz kraj i przyszłość mlodych ludzi... ty zalozyles tu konto pewnie tylko po to zeby ich bronic wiec albo jestes malo inteligentny albo ci za to placa...