Wpis z mikrobloga

• 144
Nie wiem czy to ja się zestarzałam czy to świat się zmienił, ale pamiętam, że gdy rządziło PO to się rozkminiało kto wygra "Mam talent" czy "Taniec z gwiazdami", a nie która grupa zawodowa stanie się kolejnym wrogiem rządu.
Brakuje mi tych błahych problemów pierwszego świata.
#bekazpisu #neuropa #problemypierwszegoswiata #polityka
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Howea: bo jesteś zdrajcą i to opłaconym, kiedy my walczyliśmy pod monte zott, ty grzałeś dupę na państwowej posadce, a teraz to co widzimy to jest twoje wycie, świni oderwanej od koryta
  • Odpowiedz
@parys88: a moze wtedy nie wprowadzało się co 2 dzień i co 3 noc kontrowersyjnych ustaw łamiących konstytucje, prawo unijne i prawo miedzynarodowe, nie wybuchaly kolejne afery o ludziach z pzpru, wsi, sb itd. na kierowniczych stanowiskach w monie, bor nie #!$%@?ł raz w tygodniu limuzyny a protesty zdarzały się, a nie tak jak teraz są praktycznie ciągłe...
  • Odpowiedz
@Howea: po prostu media przez palce patrzyły na poczynania władzy, a wszystkie działa wycelowane były w opozycję. Ta druga, nie miała się specjalnie czym odgrywać, bo zasięg TV Republika czy wSieci był i jest mizerny. Tylko to się zmieniło. Teraz co tydzień masz wrzutkę o nadciągającym armagedonie i zwykłą #!$%@?ę. Zamiast rzeczowo punktować ten rząd, urządza się igrzyska dla tępaków, którzy potem piszą takie kocopoły. Najlepsze, że pewnie czujesz się
  • Odpowiedz
może po prostu doroslas i zaczęłaś interesować się polityką

@parys88: Co jest dorosłego w codziennym przejmowaniu się i traceniu nerwów na rzeczy na które nie ma się żadnego wpływu poza wyborami raz na parę lat?
  • Odpowiedz
@Howea: No rzeczywiście za czasów PO było tak cudownie, trybunał orzekał sprawiedliwie, sądy były niezawisłe, lekarze dobrze zarabiali, nikt nie protestował, a jak już protestował to Policja nie musiała ochraniać protestujących tylko skupiała się na łapaniu przestępców, spółki SP były obsadzane przez wykwalifikowane kadry i nie było mowy o mowy o żadnych aferach i przekrętach - kraina mlekiem i miodem płynąca
  • Odpowiedz
@siodemkaxx:

oprócz tego masz jeszcze z 15 gazet, radio maryja, tv trwam i podejrzewam ze juz teraz około 100 portali

Serio chcesz to konfrontować z TVP, TVN, Polsatem, GW, Rzepą (przejętą przez Grasia pod śmietnikiem) itp. itd?
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: jakbyś próbował zaprzeczać, to niejaki A. Macierewicz, wygrał z właścicielami TVN w sądzie, gdzie próbowali zaprzeczać jakoby ITI powstało na polecenie Kiszczaka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Handluj z tym, głuptasku.
  • Odpowiedz
@ha_nincs_a_lo: a co to ma do rzeczy kto założył jak właścicielem są amerykanie? więc to kto ją zakładał nie ma najmniejszego znaczenia w tym momencie, bo to obecny właściciel decyduje jak wygląda ta telewizja...
  • Odpowiedz
@ha_nincs_a_lo: i dziwne, bo skoro według ciebie zakładana przez wsi to macierewicz powinien decydowac co w niej jest a nie ktos z po, bo to on teraz obsadza ludzmi z dawnego wsi stanowiska w spolkach skarbu panstwa
  • Odpowiedz
@siodemkaxx: bo odkąd TVN przejęli amerykanie, kadry zostały wymiecione po sprzątaczki, czego dowodem jest zmiana linii redakcyjnej o 180 stopni. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzieciaczku, dzieciaczku...

A teraz, hicior w stylu #shitwykopsays

bo to on teraz obsadza ludzmi z dawnego wsi stanowiska w spolkach skarbu panstwa

( ͡°
  • Odpowiedz
@siodemkaxx:

zainteresuj się historią IIIRP... jeszcze wielu ciekawych rzeczy się dowiesz, a gwarantuję ci, że jeśli podejdziesz do sprawy sumiennie, twoje poglądy polityczne wywrócą się do góry nogami. Im większą masz wiedzę, tym bardziej ci się wszystko w logiczną całość układa - polecam!
  • Odpowiedz
@ha_nincs_a_lo naiwny trollu... amerykanie to nie pis ze wymienia po przejeciu wladzy w kazdej spolce skarnu panstwa i telewizji wszystkich az po sprzataczki...
Znam historie i mam swoje poglady ktorych nie zmienie... pis jest najbardziej szkodliwą partią po 89 ktora niszczy nasz kraj i przyszłość mlodych ludzi... ty zalozyles tu konto pewnie tylko po to zeby ich bronic wiec albo jestes malo inteligentny albo ci za to placa...
  • Odpowiedz
@ha_nincs_a_lo w sumie po wejsciu na twoje konto zalozone 6 dni temu widac idealnie ze jestes kolejnym ktory usilnie broni tego lewackiego rzadu bo coraz wiecej ludzi sie #!$%@? na to co robia ze sluzba zdrowia wiec szefernaker zatrudnil kolejnych albo kazal wam robic multikonta... xD klasycznie #czarnolisto
  • Odpowiedz