Aktywne Wpisy
iErdo +408
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +197
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
Ile plusów tyle % podwyżki poproszę. Może przełożony to też Mirek i jak mu pokażę ten wpis to od razu się zgodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
@lewymaro: moze tak tylko gada, zebys nie szedl po podwyzke. xD a tak propo, jakbys sie zwalnial, to wczesniej idz po podwyzke, spora. dostaniesz, fajnie. jak powie nie, to rzucasz wypowiedzeniem na drugi dzien, niczym zimny dran clin eastwood, niech januszowi troche gul skoczy i powie pod wasem ,,hurr durr rozszczeniowie
@Nagor: tak sie konczy dawac plusy zebrakom