Aktywne Wpisy
essos +2
Wielu z was tutaj robi z Zaleckiego jakiegos zabijake, przed ktorym ferrari powinien speirdalac, a przeciez to typ ktory zaprezentował 3 razy obsranie w oktagonie godne lasika. Wiadome ze przeciwnicy nie ci sami, ale jednak o czymś to świadczy
#famemma
#famemma
BoroPrimorac +34
Mireczki mam problem z moim nowym operatorem. Postanowiłem przenieść numer do plusha, podpisałem umowę na czas nieokreślony i przysłali mi kartę SIM z tymczasowym numerem. Karta od samego początku nie działała( nie łapie żadnego sygnału, sprawdzałem w innych telefonach - wina po stronie operatora). Dwukrotnie zgłaszałem problem, za pierwszym razem po ponad 3 tygodniach dostałem wiadomość zwrotną, iż zgłoszenie zostało zamknięte, a karta jak nie działała tak nie działa. Drugie zgłoszenie nadal nierozpatrzone i się pewnie nie doczekam.
Przechodząc do sedna, za klika dni kończy mi się ten dodatkowy miesiąc u starego operatora(orange) i prawdopodobnie zostanę bez aktywnej karty SIM. Czy mogę w każdej chwili bez poinformowania plusha podpisać umowę z nowym operatorem i przenieść do niego numer, czy muszę jakoś bawić się w papierologie i ich poinformować? A co w przypadku reklamacji? Opłaciłem już dwa miesiące z myślą że może jednak w końcu zacznie działać i czy jak zerwę z nimi umowę, to tracę możliwość do egzekwowania zwrotu za te dwie faktury?
Komentarz usunięty przez autora
( ͡º ͜ʖ͡º)