Wpis z mikrobloga

słuchajcie mistrzowie internetowych poszukiwań, różowy zamarzył sobie kubek termiczny nie do dostania, sam znajduję tylko egzemplarze z drugiej ręki w nienormalnych cenach, może Wy mi pomożecie? w ramach promocji posta organizuję #rozdajo #rozdajosteam kodów ze starych humble bundle, do wygrania 3 kody steam z listy podanej poniżej, losowanie jutro wieczorem lub w piątek rano.

lista

hooman - słuchajcie mistrzowie internetowych poszukiwań, różowy zamarzył sobie kubek ...

źródło: comment_JA4gL3Bc0QR5AoZLBBbDHDSLOPUPIhT6.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hooman: powiedz jej, że nierozsądnie jest tak bardzo pragnąc przedmiotu, do tego przedmiotu trudno dostępnego. ta chwilowa ulga, jeśli w ogóle go dostanie, nie warta jest energii poświęconej na zdobycie go, do tego jego zniszczenie/utrata sprowadzi na nią nowe pokłady bólu, bólu którego można byłoby uniknąć
powiedz jej to
  • Odpowiedz
@hooman: Co z nią nie tak że chce koniecznie jakiś kubek ze starbucksa koledzy ze studiów na prawie mają i ona nie chce odstawać od grupy oraz chce mieć w czym pić kompot w drodze na crossfit?
  • Odpowiedz
@daver1: cena zdecydowanie niższa, niż te które sam znalazłem, ale wciąż trochę drogo
@CigarettesAfterSex: szczerze mówiąc sam nie mam pojęcia
@Dizel_AHTUNG: tu nie chodzi o znaczek starbucksa tylko wygląd kubka, jak znajdziesz identyczny bez loga to będzie nawet lepiej ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@hooman: 150 ziko po przeliczeniu z tego co widzę. To ile ty chcesz za porządniejszy kubek termiczny wydać, 50 zł? Na prezent 150 to w pełni normalna cena ;)
  • Odpowiedz
@hooman: Ok, No ale to mogłabyc jakaś limitowana edycja i dlatego tyle kosztuje? :) standard, buty tez ludzie kupują za 7 stow by później sprzedać za 4K :)
  • Odpowiedz
@MZ23: no własnie chyba na to wychodzi, że poziom hype'u był niewspółmierny do podaży, ale wciąż liczę, że gdzieś znajdę w cenie trochę bliżej 100 zł niż 200
  • Odpowiedz
@hooman: Serio marzeniem twojego różowego jest kubek termiczny za 11 dolców? Znaczy nie krytykuję ale.. aż marzeniem? Zwykła zachcianka na parę dni.
  • Odpowiedz