Aktywne Wpisy
vartan +87
Dziś typ z konfy na antenie TVN na pytanie o koalicję z PiS odpowiedział: "chcemy realizować nasz program".
Do tej pory było zawsze: "nie wejdziemy w koalicję z PiS".
Myślałem, że zwolennicy konfy dowiedzą się dopiero po wyborach, że zostali zrobieni w chxxja.
A tymczasem już teraz beniz prawie po jajka w gardle, a oni nadal się łudzą, że konfa idzie obalać rząd z 9% :)
#bekazkonfederacji #konfederacja #bekazpisu
Do tej pory było zawsze: "nie wejdziemy w koalicję z PiS".
Myślałem, że zwolennicy konfy dowiedzą się dopiero po wyborach, że zostali zrobieni w chxxja.
A tymczasem już teraz beniz prawie po jajka w gardle, a oni nadal się łudzą, że konfa idzie obalać rząd z 9% :)
#bekazkonfederacji #konfederacja #bekazpisu
Theo_Y +34
wołam @appylan: bo wiem, że gra
#nba2k
- lepsza fizyka, kolizje graczy poprawione, o wiele więcej interakcji, przepychanek w paincie, uniemożliwiania swobodnego przebiegania obok graczy, itp.
- więcej animacji dryblingu, rhytm dribble przy chodzeniu, lepszej jakosci animacje
- obniżone procenty na rzutach przez co w meczach po 40-50% skuteczności robisz i trudniej jest ustawić się na otwartej pozycji, AI mądrzejsze w obronie w tym temacie
- lepiej sobie AI radzi ze screenami
- bardziej
Do tego chyba poprawiono trochę wpływ kontaktu na to jak ci layup wejdzie, a może to tylko się tak wydaje bo już nie skupia się wzroku na pasku.
Do tego wreszcie można w karierze włączyć 'ocenę rzutu' dzięki
Tak samo zastawianie i blokowanie dryblingu ruchami prawej gałki jak najbardziej na plus. Jak tak myślę, to naprawdę cieżko mi znaleźć coś co się pogorszyło w stosunku do 17 w gameplayu. Może z czasem coś wyjdzie.
W sumie,
Ale gameplay gitara.