Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +286
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Tyrande +201
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
#!$%@?ąc od filmu, który był jaki był, mam pytanie do was, odnośnie jakichś sensownych produkcji przypadających na jesień tego roku. Będzie coś na co warto pójść? Interesuje mnie polskie świadome kino w pierwszej kolejności, a poza tym coś co nie zawiera w sobie nieustannej akcji, takiej którą wpycha się obecnie wszędzie. Niedługo otworzę lodówkę, a tam coś wybuchnie, po czym wyskoczą z niej Avengersi zrobią w powietrzu salto i pobiegną ratować świat. Trochę tego za dużo. Wiem, że kino się stacza i trzeba raczej szukać wstecz. Jednak duży ekran zapewnia inne efekty, a ja nie śledzę nadchodzących nowości, więc zlecę się na wasze sugestie.
#filmy #film #kino
@stranger13: nie ma porównania jeśli chodzi o reżysera i podejście do tematu. Zapowiada się przyzwoicie