Wpis z mikrobloga

@leobenos @PaulStone

Naprawdę porządnie się zastanawiam czy nie coś więcej. Wymiar który jest przedstawiony w Rick and Morty do złudzenia przypomina inny (a może ten sam?) wymiar opisany przez Forda w Dzienniku numer 3 (mam replikę osobiście). To tam Bill się chował przed ścigającym go Fordem, który zresztą omal go nie dopadł ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Jeżeli się nie mylę i dobrze pamiętam - Bill obserwuje
  • Odpowiedz
@Kroomka:

Chwila, chwila! Ta tuba jest podpisana "Stanford"? Słabo u mnie into english, ale jeżeli dobrze zrozumiałem to działa to podobnie co pistolet McGucket'a. To chyba zbyt daleko zaszło jak na zwyczajne easter eggi (). Ojjj... Stawiam diamenty przeciw orzechom - odjaniepawli się iście przepiękna akcja ( ͡ ͜ʖ ͡).
  • Odpowiedz
@kMarek: @Kroomka: @PaulStone: Wydaje mi się, że na 99% będzie cross R&M z Gravity Falls. A sam Alex Hirsch jest nie wpusanym do obsady Rick and Morty scenarzystą. Śledząc Twittera Alexa można dojść do wniosku, że szykuje nowy projekt. - Mnóstwo nawiązań do GF w ostatnim czasie i przeplatających się wątków z obu serii. Wygląda to jak reklama nowego sezonu czy serialu.
  • Odpowiedz
@SkrajnieZdegustowany:

Alex na 200% szykuje coś nowego (Już sam opis jego twettera "gotuję nową psotę" daje znać że coś się święci), pytanie tylko brzmi co. Z tego co się zorientowałem tworzy nowy komiks, fani przewidują że może to być kontynuacja Wodogrzmotów. Część ma nadzieję że jednak 3 sezon zostanie zekranizowany bo Alexa z Disneyem już prawie nic nie łączy. No, ale jaka jest prawdopodobność ekranizacji to ja nie wiem (
  • Odpowiedz
@kMarek: Biorąc pod uwagę Fakt ile przez ostatni miesiąc przejawia się na Jego Twitterze, informacji ze świata Gravity Falls, a nawet całych wakacji, które miały być przecież kolejnym latem z cytatu - "See you NEXT SUMMER". Tu mi się wydaje, że coś musi być naprawdę na rzeczy, a i prawdopodobnie jest też więcej niż jeden projekt, dłatego nie zdążył na tegoroczne lato.

Jeśli chodzi o ewentualny 3 sezon to wyobrażam
SkrajnieZdegustowany - @kMarek: Biorąc pod uwagę Fakt ile przez ostatni miesiąc przej...

źródło: comment_GmsEUVSvrBLlHwWXaf4JFLsxWAIUaA28.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz