Aktywne Wpisy
LM317K +2
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
Pamiętacie jak pisałem o pająku że hoduje w łazience?
To przyszedł taki sam tylko że większy i wygonił mniejszego
I teraz patrze mniejszy wrócił i tak od trzech godzin sie patrzą na siebie chyba walka będzie..
Nie wiem co robić. Chyba pozostawie to naturze
To przyszedł taki sam tylko że większy i wygonił mniejszego
I teraz patrze mniejszy wrócił i tak od trzech godzin sie patrzą na siebie chyba walka będzie..
Nie wiem co robić. Chyba pozostawie to naturze
00:08, czy wy to widzicie? Tam gdzie ten symbol, tam jest i on. Bill (。◕‿‿◕。).
Pytanie jest tylko czy są to eastery eggy czy coś więcej.
Jego symbol był też na jednym z aut podczas wyprawy do postapo swiata w poprzednim odcinku
Naprawdę porządnie się zastanawiam czy nie coś więcej. Wymiar który jest przedstawiony w Rick and Morty do złudzenia przypomina inny (a może ten sam?) wymiar opisany przez Forda w Dzienniku numer 3 (mam replikę osobiście). To tam Bill się chował przed ścigającym go Fordem, który zresztą omal go nie dopadł ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli się nie mylę i dobrze pamiętam - Bill obserwuje
Komentarz usunięty przez moderatora
Chwila, chwila! Ta tuba jest podpisana "Stanford"? Słabo u mnie into english, ale jeżeli dobrze zrozumiałem to działa to podobnie co pistolet McGucket'a. To chyba zbyt daleko zaszło jak na zwyczajne easter eggi (。◕‿‿◕。). Ojjj... Stawiam diamenty przeciw orzechom - odjaniepawli się iście przepiękna akcja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Po lewej jest jeszcze tuba z napisem "Time_". Czyżby dziecko czasu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Alex na 200% szykuje coś nowego (Już sam opis jego twettera "gotuję nową psotę" daje znać że coś się święci), pytanie tylko brzmi co. Z tego co się zorientowałem tworzy nowy komiks, fani przewidują że może to być kontynuacja Wodogrzmotów. Część ma nadzieję że jednak 3 sezon zostanie zekranizowany bo Alexa z Disneyem już prawie nic nie łączy. No, ale jaka jest prawdopodobność ekranizacji to ja nie wiem (
Jeśli chodzi o ewentualny 3 sezon to wyobrażam