Wpis z mikrobloga

Wskakuję do wagonika hype'u! Lepiej późno niz wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°) Singiel na całym albumie pasuje fantastycznie, tego się da i CHCE słuchać. Bardzo mnie cieszy rozwój muzyczny Harrego czy Zayna poza 1D. To miłe że chcą się rozwijać. I piosenka jest fantastyczna ()

Remember, everything will be alright

Harry Styles - Sign of the Times

#muzyka #zimniokpoleca #harrystyles nigdy nie sądziłem ze to zrobie ale #onedirection
A.....h - Wskakuję do wagonika hype'u! Lepiej późno niz wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°) Singiel na ...
  • 17
@Apollo_Vermouth niebywałe jak potrafi zmienić się wokalista jak dojrzeje i skończy z muzyką kierowaną do 13 latek. Pamiętam jak zajarałem się Bieberem kiedy nabrał rozumu i zaczął nagrywać fajnie kawałki ( ͡° ͜ʖ ͡°) kiedyś 1D to były heheszki, a teraz jak puszczam i don't wanna live forever to moja mirabelka od razu ciągnie mnie do sypialni ( ͡ ͜ʖ ͡) dzięki Pan
@Apollo_Vermouth: ta rozwija się, przecież to jest produkt a nie utwór, a za produktem stoi zawsze sztab specjalistów ten cały Harry to jest przecież na końcu łańcucha pokarmowego ;-)

Ale też uważam, że kawałek spoko, no zdarza się że pop przemysł wysrywa przypadkiem coś dobrego, wypadek przy pracy czy coś xD