Wpis z mikrobloga

@Mishaku: jak w mojej wypowiedzi nie było ani grama wyzwisk czy "ordynarnych" hejtów, zostałeś zgaszony pięknie i sprawnie. Moderator pewnie skasował za słowo "autyzm", innego powodu nie było.
A że masz klakierów co za ciebie zgłaszają to się nie spodziewałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Bearbelion meh, płytko uderzenie w kolor nicku na wykopie. Wiesz jak je wbiłem? Wrzuciłem sporo znalezisk z mojego kręgu zainteresowań, a ludzie uznali je za wartościowe i ciekawe. To takie dwie cechy jakich nigdy nie będziesz mógł przypisać swojej osobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Bearbelion myślę jednak, że teksty o bordo są słabsze. Jedziesz na stereotypie. Jeżeli chodzi o IQ to przynajmniej mam potwierdzenie swoich słów w Twoich rozwiniętych wiadomościach (jak nie wiesz o czym mówię to przeczytaj to co napisałeś na priv). Powinieneś cieszyć się, że potrafisz wiązać sznurówki, biorąc pod uwagę Twoje zachowanie.
  • Odpowiedz
@Mishaku: nie mam kompleksów na punkcie mojej inteligencji, musisz zrozumieć że internet (a szczególnie wykop.pl) nie jest czymś, co powinno się traktować poważnie. Z nas dwóch to ty masz większy problem, począwszy od dumnego popisywania się znajomością PODSTAWOWEJ ortografii w miejscu w którym nawet i przygłup zauważyłby, że owy błąd został popełniony umyślnie (xD), próby ciśniecia po IQ co już szufladkuje cię gdzieś na poziomie 17-19 latka (jeżeli jakimś cudem
  • Odpowiedz