Wpis z mikrobloga

@realbs: ktoś tam z Gazetty jeszcze straszy odejściem Marchisio. Wymienić Marchiso na starego Inieste byłoby zajebiście głupie, ale wyobrażam to sobie niestety. Jeszcze pewnie gdzieś do Włoch by go #!$%@? sprzedali jak znam życie.
@arko123: Mam nadzieję, że to plotki. Claudio akurat się pomału zaczął odbudowywać, i pomimo tego że to szklanka, to gość jest ikoną Juve, i o żadnym transferze nie powinno być nawet mowy.
@arko123: Marchiso watpie by go sprzedali, akurat nie jego w tym momencie i to za Inieste.
@realbs: Masz gdzies info odnosnie tego, ze coraz blizej? Bo nawet czytalem newsy na asroma.pl i nic nie ma
@i_found_a_whistle: Raczej chodzi o przyszły rok, kiedy Andresowi kończy się kontrakt. Nikt normalny nie płaciłby za 33 latka z rocznym kontraktem więcej niż 5-8 milionów. Tym bardziej, że Iniesta pomimo swojej klasy, nie potrafi regularnie utrzymać formy.

@realbs No przy tym co się teraz dzieje na rynku to trudno wyobrazić mi sobie żeby Barcelona podawała inna kwotę gdyby Juventus się zgłosił teraz. A myślałem że chodzi o to okienko.

A co do Iniesty to ma problem przede wszystkim z formą fizyczna. Sezon nawet się nie zaczął na dobre a Iniesta po pół godziny wygląda jakby nie mógł już chodzić. Jeżeli tak to będzie dalej postępowało to trudno wyobrazić mi