Wpis z mikrobloga

@Javorsky: Dzięki wielkie. Jutro z samego rana napiszę mail-a z zapytaniem o przebieg interwencji patrolu policji i decyzji o pozostawieniu osoby niepełnoletniej pod dalszą opieką osób nietrzeźwych. Nawet jeżeli nie była pod wpływem alkoholu to rodzice powinni być poinformowani o zaistniałej sytuacji. A jeżeli do poniedziałku nie otrzymam informacji zwrotnej to zadzwonię na komendę w Toruniu.
  • Odpowiedz
@FluidPanda: Tu też jest 10-cio minutowy fragment:

https://www.youtube.com/watch?v=26wyo83WZV4

Nie oglądałem całego shota, więc nie wiem co dokładnie zawiera. Na pewno nie ma uchwyconego fragmentu sprzed przyjazdu policji, gdy widać gówniarę jak siedzi na oknie z kuflem w ręku i na propozycję otrzymania alkoholu odpowiada coś w stylu (pisane z pamięci) "Dziękuję, już mam" (i pokazuje na kufel).

Fajnie jakby zawierał późniejsze chwalenie się grubasa i uspakajanie matki, że policja jest urobiona,
  • Odpowiedz
@vegeciak: Zobaczę jaką otrzymam odpowiedź. Jeżeli będą starać się mnie zbyć to pociągnę to dalej. Zawszę potem mogę wysłać mail-a do rzecznika prasowego oraz do biura kontroli policji w celu sprawdzenia nieprawidłowości.
  • Odpowiedz