Aktywne Wpisy
mmm_MMM +504
27 lipca - sobota - telegraficzne podsumowanie dnia #mmmecz
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Wyprawa na nordkapp dzień 0
Poprzedni wpis: http://www.wykop.pl/wpis/25985301
Krótko, bo nic ciekawego nie mam do powiedzenia.
Mieliśmy wyjechać z domu koło 6, ostatecznie ruszyliśmy o 9.13. Nawet dobrze, bo poszedłem spać o 3. Do Rygi dojechaliśmy po 21, czyli 11 godzin podróży.
Zdecydowana większość trasy wiodła po trasach typu krajowki. Nie było dużego ruchu, większość przejechane z prędkościami 90-110 km/h, tempomat to zajebista rzecz. Aż się prosi, żeby założyć nóżkę na nóżkę i przymknac oczy. Na Litwie trafiliśmy na burzę, było trochę frajdy. Zaskoczyło mnie spalanie auta, 4.9l/100km. Wiec z Warszawy do Rygi dojechaliśmy za 160 zł xD
Jutro trochę zwiedzania i siup do Talina.
Zdjęcie #!$%@?, ale jest