Aktywne Wpisy
Suchutkowy +13
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
#bitcoin
Może się rynek zorientował, że niedawne spadki nie miały żadnych podstaw?
1. Niepewność co do 1 sierpnia, czy będą podziały? Ile altcoinów z btc powstanie?
2. Dobrano się do największych darknetów (AlphaBay)
3. Btc-e nie działa od wczoraj i giełda ma być "teoretycznie" przywrócona w ciągu 5 do 10 dni, brak informacji czy był hack czy nie ze strony Btc-e.
4. Wyłączony największy mixer do bitcoinów (tumbler)
5. SEC ustosunkował się do ICO, wszystkie tokeny są/będą
To bez znaczenia, FUD, nie mają hashrate'u.
Są jakieś dane, jaki procent obrotu BTC jest powiązany z darknetem? Bo nie sądzę, by był znaczący.
Dla zwyczajnego Kowalskiego aktualny tydzień to było nakumulowanie negatywnego info - to jest najważniejsze, nie doszukuj się na siłę, że uuu taka informacja to nic nie znaczy, bo to dosyć śmieszne.
Zresztą, jak wielkie zamieszanie było w aktualnym tygodniu wystarczy spojrzeć po grupach
To dlaczego już prawie wróciło co poziomu sprzed spadków :)?
Przecież żadne nowe pozytywne info się nie pojawiło.
Dla mnie również te newsy nie dużo znaczą i wcale nie były straszne - ale patrzę na szerszy horyzont, z racji że współpracuję z wieloma osobami które są "newbie" w Bitcoinie - to widziałem jaki jest strach na nadchodzący 1 sierpnia.