Wpis z mikrobloga

@sorasill: Katalog 100+ stron się maluje, dzisiaj dostałem brakujące kilkadziesiąt zdjęć produktowych od fotografa i od rana biere się za usuwanie tułów. Do piątku zamykam temat, korekta, korekta korekty i fruuu do drukarni - i można szykować się do urlopu. A w sumie to zawsze jest co robić, bo można na przykład patrzeć na pasek postępu defragmentatora dysków (podobno szybciej wtedy idzie) :D
  • Odpowiedz
@funeralmoon: duszki, szparkowanie, miodzio w ciągu ostatnich 40 dni wyszparowałem 1674 zdjęcia. Tak prowadziłem statystyki na sezonie :) wszstko co można spotkać w sklepach wielkopowierzchniowych.

@beginpl: klej, klej - niech folia frost ładnie wygląda ;) i packa i woda i packa i woda i packa i woda ;)
  • Odpowiedz
@sorasill: Przydaje się w pracy :) - czasami można coś dosztukować w 3d i nikt się nie skapnie - raz robiłem katalog produktów, w którym były w sumie tylko boxy, to wszystkie były wyrenderowane (nawet mi się myliły z prawdziwością). Jako że miałem dostęp do materiałów roboczych (bo te opakowania sam składałem), więc wszystko miałem pod ręką (tekstury, wykrojniki, etc.) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@funeralmoon: jak mi się czwórka z przodu na etacie pojawi to będe hajpował, a tak szef na urlop jedzie, wiec w piątek grill, może coś bezalko, pocięcie w #!$%@? do 15 i tango down ( ͡º ͜ʖ͡º) i tak widze najblizsze 3 tygodnie.

• Odpowiedz