Aktywne Wpisy
jmuhha +5258
NaWykopWchodzeIronicznie +1339
Do wszystkich pisowców, kryptopisowców, symetrystów, freethinkerów, konfederatów i innych pokemonów spamujących od rana "PiS, PO = jedno zło", "Będzie to samo, tylko z drugiej strony", "Szczujnia zmieniła właściciela" i tak dalej:
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
Tak się fajnie składa, że całkiem dobrze pamiętam okres przed rządami PiS i to, jak wtedy wyglądała telewizja publiczna. Mogę was zapewnić, że praktycznie nikt wtedy nie posądzał TVP o bycie stacją stronniczą, propagandową, czy o bycie "PeOwską szczujnią", ani żadnym
young timera, zadbany przez rodzine/właściciela entuzjastę:)
Komentarz usunięty przez autora
Ja tam wolę czwartą generację (która też jest na bazie platformy Fox, ale ma według mnie dużo ciekawszy design, zwłaszcza po liftingu New Edge). Trzecia generacja to nie jest takie złe auto jak niektórzy je malują, ale niestety nie wygląda jak Mustang, bardziej przypomina Sierrę.