Aktywne Wpisy
ardan95 +63
chuop se oglada serial pitbull po nocach
Piesel-9 +6
Panowie gdybyście mieli dobrze zarabiającą partnerkę, jej pensja starczałaby na życie i by coś jeszcze odłożyć i chciałaby żebyście zamiast chodzić do pracy zostali kurą domową to byście poszli na taki układ?
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Mirki jak to jest z tym Gitem, czy po każdym wykonanym zadaniu mam wykonywać pulla? Jeżeli zrobiłem jakiegoś taska(tas123) i tworze sobie kolejny brunch(tas124), to co zrobić by mieć repo ze zmianami z poprzednim taskiem(uaktualnione z taska np. tas123)<--w momencie gdy nie został jeszcze mergowany. Nie chciałbym mieć kolizji plików jak coś zrobiłem w poprzednim(dodałem jakiś plik data base32) na nowym branchu mam pliki data base do 31 a kolejne dodanie to będzie 32. Chciałbym mieć zmiany z data base 32 i kolejny plik żeby był 33.
Dzięki z góry za pomoc!
Tak dokładnie, tylko czy zawsze mam to robić? I gdy jakiś programista wprowadzi zmiany na tym starym brunchu to czy będę mieć te zmiany również po zrobieniu pulla? A pulla mam po każdym tasku niezależnie robić?
Oki, na razie robiłem wszystko z poza mastera.