Wpis z mikrobloga

napisałem do dominos na fejsie:) ogólnie nie mam czasunjezdzic donpizzeri:) Pozatym jak wspomniałem pizza w koszu.

@michalmerc: to odważny jesteś nie ma co... na fejsie. To nie Ty masz mieć czas. Przywieźli, trzeba było otworzyć karton przy dostawcy. Jak w koszu to gratulacje.
  • Odpowiedz
@michalmerc: huh chyba jakis pracownik myslal ze ujdzie mu na sucho przypalenie pizzy xD pomijam już że pizza piecze się w piecu automatycznym i tak... dziwne. Reklamuj, na pewno dostaniesz zwrot hajsu.
  • Odpowiedz
@martinez98 Zasadny to jest tak jak napisał @Kacc telefon do pizzerii po dostawie jeśli coś #!$%@? ;) Jeśli nie jest to pizzeria wujka Staszka który robi pizzę w mikrofali, to każda spróbuje jakoś sprawę załagodzić, najczęściej po prostu przywiozą nową
  • Odpowiedz
@martinez98 Że każesz czekać dostawcy aż otworzysz karton i cała rodzina razem z psem i kotem zdegustuje pizzę, dopiero gdy będzie znośna to może odejść w pokoju ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miłego dnia, żywy przykładzie dlaczego jakakolwiek obsługa klienta jest katorgą dla obsługujących ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Że każesz czekać dostawcy aż otworzysz karton i cała rodzina razem z psem i kotem zdegustuje pizzę, dopiero gdy będzie znośna to może odejść w pokoju

@pedopope: jeszcze sobie coś podopowiadaj.
  • Odpowiedz