Wpis z mikrobloga

@Haetham: Napisałem post, dodały się dwa, usunąłem więc jeden, teraz widzę, że usunęły się dwa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Napisałem, że z tą Trzynastką przesadzacie trochę przez sentyment, choć pizza niezła.
  • Odpowiedz
@aczikibom: kiedyś chodziłem do tego Turka, już nie pójdę. Mięso jak dla mnie ma trochę gorszy smak, sałatki już jakieś inne z kukurydzą i pekińską chyba. Najlepszy kebab to według mnie SPEC na nowym świecie, ale EFES też jest dobry, zależy który komu podejdzie :)
  • Odpowiedz
@aczikibom: gówniany turek. kiedyś zachwycali się nim studentowaci mircy twierdząc, że za takie pieniądze nikt więcej nie daje...
stanowczo odradzam.
Zdecydowanie najlepszy Gorilaz w Mościcach albo turas w Brzozówce, choć Spec też całkiem niezły.
  • Odpowiedz
@aczikibom: zły nie jest, ale idzie zjeść lepsze kebaby. mnie bardzo podchodził Ozden (obecnie Magden Dersim - jprdl co za nazwy), mieli chwilę słabości, potem znów lepiej. Głodny wilk był fajny gdy się wyrobił, ale to było 2 lata temu, nie wiem jak obecnie.
  • Odpowiedz
@ksy3: mirku skusiles mnie tym kebabem z brzozowki, jesli chodzilo ci o faraon to ladna mina.Juz na samym wejsciu te dwie karyny mnie zniechecily, dawno takich min nie widzialem ...nikt im za kare tam pracowac nie kaze. Juz dwie godziny boli mnie brzuch, polowa kebsa poleciala do kosza. Strasznie slaby, spec w porownaniu z tym to niebo a ziemia. Nigdy wiecej tam nie zjem nic. Faraon truje ludzi
masakra
  • Odpowiedz
Jak dla mnie najlepszy Głodny wilk zawsze tak samo pysznie. Efes się mega popsuł chociaż czasami jak trafisz na dobra zmiane to uda ci się zjesc coś CIEPŁEGO. Spec przereklamowany, McDoner od jamiegos roku tez obniżył poprzeczkę. Killer podobno robi dobre kebsy ale ja jak narazie Zostaje przy wilku
  • Odpowiedz