Aktywne Wpisy
Testowekonto77 +54
Wyobraźcie sobie taką abstrakcyjną sytuację, ze to wasza córka teraz siedzi u meneli i daje dupy ku ucieszy kilkutysięcznej gawiedzi xD #danielmagical #famemma
KarolaG17 +3
#ufonapowaznie
Drugi mój wpis na tym tagu o "dobrym" Aliens
Od wieków słyszymy, że nas odwiedzają pozaziemskie istoty, słyszymy o Egipcie - piramidy, o Roswell, o Los Angeles, aż po współczesne wydarzenia.
Słyszymy, że tu się rozbiło, tam się pojawiło, tutaj zostało zestrzelone, tutaj zostało nagrane itp.
Ludzie piszący o inwazji UFO, dajcie mi przez te tysiące lat dowód, cokolwiek pokazujące, że odwiedzający nas kosmici są źli, mają złe zamiary, dokonali czegoś
Drugi mój wpis na tym tagu o "dobrym" Aliens
Od wieków słyszymy, że nas odwiedzają pozaziemskie istoty, słyszymy o Egipcie - piramidy, o Roswell, o Los Angeles, aż po współczesne wydarzenia.
Słyszymy, że tu się rozbiło, tam się pojawiło, tutaj zostało zestrzelone, tutaj zostało nagrane itp.
Ludzie piszący o inwazji UFO, dajcie mi przez te tysiące lat dowód, cokolwiek pokazujące, że odwiedzający nas kosmici są źli, mają złe zamiary, dokonali czegoś
Panowie, chciałbym zarabiać na walucie, ale nie mam swojej koparki. Czy wynajęcie hash power np. w NiceHash ma sens?
Tutaj akurat Zcash, chciałbym sprawdzić z takimi małymi kwotami na początek.
0.01 MSol/s
for 24 hours
starting at $133.01 (0.045 BTC)
you can mine approximately*
0.46 ZEC
$152.25 (0.052 BTC)
Komentarz usunięty przez autora
sam mam i7 4 rdzenie, bez problemu złożyłbym jeszcze z 10 maszyn na xeonach po 2 proce, ale i tak opłacalność niska
na forum monero piszą, że i7 zrobi...$120 w rok :D