Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +30
Będąc dzisiaj na rowerze uświadomiłam sobie, że jakbym chciała szukać chłopa na portalu wykop.pl to momentalny game over xD już tłumaczę:
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
- przede wszystkim - jestem kobietą,
- mam dużo tatuaży,
- miałam psa marki amstaff / pitbull,
- bardzo dużo jeżdże na rowerze
sznioo +237
Dekalog neuropy:
1. Kiedy platforma pluje ci w twarz mow, ze deszcz pada
2. Wszystko co robi PiS jest zle, wszystko co robia zlodzieje z platformy jest dobre
3. Zdrowy rozsadek jest dla prawakow, ty uzywasz propagandy i partyjnego przekazu dnia
4. Jak zostales zaorany rozmywaj watek
5. Uzywaj argumentow ad personam
6. Odnos sie do stylu wypowiedzi, a nie do meritum
7. Zostales zaorany? Czarnolisto!
8. Jedyne dozwolone zrodla w dyskusji to gowno wyborcze i tvn oraz fundacje za srebrniki sorosa
9. Jezeli jest afera zwiazana z platforma to milcz do czasu az uzyskasz przekaz dnia
10 Nigdy przenigdy nie przyznawaj rady prawakowi
#bekazlewactwa, #4konserwy ,#polityka, #bekazpodludzi
#neuropa
nie łatwiej byłoby napisać "tusk to ciul hehehe"?
1. Kiedy platforma pluje ci w twarz mow, ze deszcz pada
2. Wszystko co robi PiS jest zle, wszystko co robia zlodzieje z platformy jest dobre
3. Zdrowy rozsadek jest dla prawakow, ty uzywasz propagandy i partyjnego przekazu dnia
4. Jak zostales zaorany rozmywaj watek,
5. Uzywaj argumentow ad personam
Najistotniejszą część zaboldowałem.
@gwynebleid: a to jest punkt 11
"wyzywaj wszystkich od płatnych trolli będąc nim samym"
Jakis_ja wypunktował ci, że atakujesz PO ad personam, a następnie pokazał ci punkt 5 twoich wypocin
@kuban99: No oczywiste, że nie rozumiesz. Bo jak pisowiec wyzywa od złodziei to przecież nie jest ad personam. To tylko jak ktoś się "brzydko" wypowie o pisowcach to jest ad personam.
@kuban99: FTFY, tak będzie obiektywniej.