Aktywne Wpisy
dupox +68
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Dziś kolejny artykuł specjalny, za 4 dni wracamy już do zwykłych artykułów o atrakcjach. Na zdjęciu zamek w Chęcinach.
Zapraszam Was do wykopywania znaleziska 10 niesamowitych miejsc, które warto odwiedzić w świętokrzyskim, gdzie przedstawiliśmy naszą subiektywną listę miejsc.
Mam nadzieję, że obserwujący tag #odkryjswietokrzyskie oraz mieszkańcy #kielce sprawią, że znalezisko znajdzie się na głównej i ludzie z całej polski będą mogli się z nim zapoznać :)
Bezpośredni link do artykułu tutaj: http://roadtripbus.pl/10-miejsc-ktore-warto-odwiedzic-w-swietokrzyskim/
#odkryjswietokrzyskie <<<---- jeśli się podobało to zapraszam do obserwowaniu tagu, będzie mi również miło jeśli dasz plusika.
Kolejny artykuł w ramach serii pojawi się na stronie i mirkoblogu wyjątkowo nie za 2, ale za 4 dni. Będzie to artykuł o konkretnym miejscu, więc wracamy do publikowania w normalnym tempie co 2 dni.
Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje miejsc, które warto odwiedzić to piszcie w komentarzach.
Miłego dnia!
#podroze #podrozujzwykopem #polska #swietokrzyskie #kielce #sandomierz