Aktywne Wpisy

Merck_1ae7 +84
Coś takiego odpisała mi osoba z którą chodziłem do liceum.
źródło: image_123650291
Pobierz
JessePinkman38 +68
Z 5 lat temu wynajmowałem mieszkanie z kumplami. Jeden z nich był taki troszkę "wolny", na dodatek zaczął brać sterydy a w weekendy pił wodę. Zaczelo mu odwalać w lipcu odpalał farelkę elektryczna i grzał pokój, gadał że widzi różne rzeczy, oskarżał nas że go śledzimy itp.
Stan się pogarszał aż każdy bal się z nim mieszkać. W końcu podjęliśmy decyzję i zadzwoniliśmy do jego rodziców + wyrzuciliśmy go z domu. Wiem,
Stan się pogarszał aż każdy bal się z nim mieszkać. W końcu podjęliśmy decyzję i zadzwoniliśmy do jego rodziców + wyrzuciliśmy go z domu. Wiem,

http://demagog.org.pl/wypowiedzi/rzadowy-program-pomocy-humanitarnej-dla-syrii/
#polityka #demagog #4konserwy #neuropa #syria #ankieta
źródło: comment_WfTwvsUDCKnbtAEqNS7R2XQK5gyhmt9Q.jpg
PobierzCzy Polska powinna pomagać ofiarom wojny w Syrii?
Powinna pomagać rządowi Syrii w walce z terroryzmem, a wy usuńcie konto za wrzucanie propagandy politycznej na tag #syria
@Myrten: ale powiedz to swojemu pupilowi Trumpowi. A może już nie kochasz Donalda?
@DemagogPL: powinna pomóc Assadowi ogarnąć ten burdel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zweryfikujcie to:
Koszt utrzymania uchodźcy na miejscu w Syrii/Iraku 30 USD miesięcznie
Koszt utrzymania "uchodźcy" w Niemczech 360 € miesięcznie
Uchodźca w Szwecji dostaje około 100 zł dziennie/3000 miesięcznie kieszonkowego -jakieś 25 USD/dzień Samo kieszonkowe tego uchodźcy zapewniłoby pomoc dla 25 uchodźców na miejscu-w Iraku/Syrii.
Szwecja zamiast pomóc 380 tys imigrantów mogła pomóc 11 milionom.
Gdyby zapewnić wszystkim uchodźcom pomoc na miejscu to za równowartość pomocy dla tych najbogatszych i