Wpis z mikrobloga

@bartaas: Polubisz na pewno. Takie tam karty dla dzieci. Fenomenem jest społeczność tej gry, ponieważ nienawidzimy a i tak w to gramy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pay2Win jeżeli masz gąbkę zamiast mózgu.
  • Odpowiedz
@bartaas: Jeśli ktoś pisze, że PayToWin to najprawdopodobniej albo kompletnie niepotrafi grać (i tłumaczy tak brak umiejętności) albo chce być od razu mistrzem od startu. Umiejętności są dużo bardziej znaczące niż karty, które się posiada, a gra jest tak skonstruowana, że jest to gra na lata a nie "na chwilę". Bardzo spoko.
  • Odpowiedz
@bobjeden:

Umiejętności są dużo bardziej znaczące niż karty, które się posiada

I dlatego mamy obecnie plagę botów farmiących ladder. Byle jak zaprogramowany bot jest w stanie wbić 5 rank grając pirate wojem.
( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@bartaas: jeżeli myślisz o wysokich rangach to albo grasz dłuugo i ciułasz sobie nowe karty, albo używasz jedną z talii aggro które są dosyć tanie w skompletowaniu albo wydajesz hajs i sobie przebierasz w różnych taliach.

Ja gram już trochę czasu, ale nigdy mi się nie chce trzaskać dużej ilości partii by przebić się z rangii 10 na 5 i wyżej, mimo, że talie mam i winratio też odpowiednie by to
  • Odpowiedz