Aktywne Wpisy

Suchutkowy +13
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym

drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl

będzie czerwono jak za rewolucji październikowej ogolnie na altach teraz ^^
#kryptowaluty #altcoin #bitcoin
Ten cykl lubi się powtarzać.
Jednak tym razem już nic nie sprzedaje ani nie kupuję.
Trzymałem kiedyś po trochu każdego alta z top10, nie opłacało się. Zbyt duże zmiany (często coś z tego top10 wypada) i o ile ostatecznie wyszedłem na plus, to jednak zysk nie był warty stresu.
@ch00dybcn:
krwawienie jest powolne ale raz złamany ogólny trend będzie korodował wszystkie alty.
LTC, ETH, Ripple, ETHC, DASH to rozumiem, że "losowe shitcoiny" ekspercie ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Kisnę z Ciebie niemiłosiernie, bo według Ciebie już pękło, a tymczasem taka sytuacja XDD:
LTC, ETH, Ripple, ETHC, DASH wszystko twoje - ja tam sobie poczekam ze dwa lata.
Ja nigdzie nie mówię, że Bitcoin nie urośnie (bo urośnie do niebotycznych rozmiarów pod względem kursu, szczególnie w przeciągu następnych 2 lat), ale temat rozmowy odnosi się do tego, że Ty uważałeś ekspercie, że bańka na altach już pękła i teraz to sama krew będzie, a jednak się kompletnie myliłeś, dlatego straszna beka z Ciebie chłopcze, bo nawet do błędu nie potrafisz się