Wpis z mikrobloga

Ostatnio udało mi się przewidzieć skok w górę, to teraz informuję że sprzedałem BTC (oczywiście pewien % bo generalnie jestem hodlerem). Zobaczymy za kilka dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bitcoin
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BitcoinowyJanusz: czy którąś z giełd można polecić chociaż w minimalnym stopniu jako miejsce gdzie można spieniężyć BTC i jednocześnie kilka dni potrzymać u nich FIATa bez wypłacania żeby potem odkupić BTC jak cena w końcu spadnie? Wiem, że to jest generalnie niebezpieczne ale jak mam wypłacić na konto bankowe to o kant tyłka taka operacja bo zaraz się zaczną pytania od skarbówki. Nie mam nic przeciwko zapłaceniu podatku ale wolałbym
  • Odpowiedz
@afe1: Giełdę chyba właśnie US musi najpierw spytać i to o konkretne osoby, więc najpierw muszą mnie podejrzewać, a tego się nie spodziewam. A na konta bankowe sobie wchodzą jak im się żywnie podoba.
  • Odpowiedz
@BitcoinowyJanusz przecież bania dopiero się zaczyna. Czekamy teraz na wielkie media attention. Przecież to historyczne ath, napływ nowego kapitału jest pewny. Zobacz ile jest nowych ludzi na tagu. Hodl on man.
  • Odpowiedz
@giermek: panie bez Segwit-a to taka marna ta pompka będzie jak pierdnie to ledwo w okolice 2000-2500$ ( ͡° ͜ʖ ͡°) .
W sumie fajnie się patrzy jak BTC poci te +1% dziennie a alty +10x :) no ale w drugą stronę to tak samo działa.
  • Odpowiedz
@BitcoinowyJanusz: bardzo ryzykowne w tej sytuacji ale ja też pewnie bym tak zrobił gdybym nadal handlował. Dlatego właśnie już nie handluję tylko dokupuję bo kiedyś dokładnie w taki sposób poszło mi kilka BTC. Teraz czekam aby dokupić i jestem bardzo bliski złamania się i kupienia w tej cenie. Póki co ciągle czekam.
  • Odpowiedz