Aktywne Wpisy
Wrrronika +12
Na nocnej może siedzieć jedynie przegryw, wieczny singiel, bezrobotny i zraniona "artystyczna dusza". A to tylko twój opis
Właśnie wyciągnąłem z giry opitego grubego kleszcza. Zostało czerwone. Ja prdl jeszcze tego brakowało.
Myślicie czasem nad rozpatrywaniem zgłoszeń?
I naprawdę uważacie, że wyzywanie ludzi przez zielone trollkonta jest zgodne z tym, co większość chciałaby widzieć na wykopie?
#mojwykop #takipiekny
@aswalt: Nie.
Zamykam wątek.
Komentarz usunięty przez autora
@Jestem_Tutaj: nie mam włosów ;-(
@aswalt: Bo tylko sam atakowany może określić, czy go dany atak obraża. #!$%@? Ci do tego, kto jaki ma dystans do własnej osoby, gdzie ma ten atak i co z nim zrobi.
I nie "#!$%@? mi do tego", bo każdy z nas czyta to, co ludzie piszą. I jak nie mają nic do przekazania oprócz steku wyzwisk, to lepiej dla wszystkich tutaj, by się przenieśli na jakieś forum dla dzieciarni.
Forum dla dzieciarni. Oh, wait...
Owszem, nic Ci do tego. Pępkiem portalu nie jesteś i nic z tym nie zrobisz. Zamiast normalnie go zczarnolistować i mu podziękować za samo-ujawnienie mniejszej inteligencji to niee, jebnę posta na mirko i pojadę po mode, pewnie plusy będą.
Zabawne, że osoby, które uważają, że nie należy pisać, tylko działać, lubują się w pisaniu, jak to oni by działali - zamiast właśnie działać.
Innymi słowy, nie mów mi, jak mam żyć, skoro uważasz, że inni nie powinni.
@aswalt: no czytaj wyjaśnienie moda: żebyś nie obrażał islamistów i cyklistów!