Wpis z mikrobloga

Hej @Moderacja, dlaczego zgłoszenie z kategorii "atakuje inne osoby" może zgłosić tylko sam atakowany? Ktoś ma atakować jednocześnie i mnie, i kogoś innego, by skorzystać z tej kategorii?
Myślicie czasem nad rozpatrywaniem zgłoszeń?
I naprawdę uważacie, że wyzywanie ludzi przez zielone trollkonta jest zgodne z tym, co większość chciałaby widzieć na wykopie?

#mojwykop #takipiekny
aswalt - Hej @Moderacja, dlaczego zgłoszenie z kategorii "atakuje inne osoby" może zg...

źródło: comment_DN6WWBmLhmdZd8rsH0uQK0P6O5LqvumO.jpg

Pobierz
  • 14
Hej @Moderacja, dlaczego zgłoszenie z kategorii "atakuje inne osoby" może zgłosić tylko sam atakowany?

@aswalt: Bo tylko sam atakowany może określić, czy go dany atak obraża. #!$%@? Ci do tego, kto jaki ma dystans do własnej osoby, gdzie ma ten atak i co z nim zrobi.
@aswalt: IMO(A raczej ja bym jej użył w sytuacji) kiedy ktoś kogoś obraża niebezpośrednio, czyli pod jakimś innym postem napisze "aa ten Muffin jest taki i taki".
Owszem, nic Ci do tego. Pępkiem portalu nie jesteś i nic z tym nie zrobisz. Zamiast normalnie go zczarnolistować i mu podziękować za samo-ujawnienie mniejszej inteligencji to niee, jebnę posta na mirko i pojadę po mode, pewnie plusy będą.
@JahMuffin: wyznając Twoją logikę, najlepiej byś zrobił, dodając mnie do czarnej listy i idąc sobie jak najdalej.
Zabawne, że osoby, które uważają, że nie należy pisać, tylko działać, lubują się w pisaniu, jak to oni by działali - zamiast właśnie działać.
Innymi słowy, nie mów mi, jak mam żyć, skoro uważasz, że inni nie powinni.