Aktywne Wpisy
Megasuper +5
Największym błędem Polski było wspieranie Ukrainy w tej wojnie. Putin się na nas #!$%@?ł choć wcześniej nigdy Polsce nie groził. No i Ukraina też ma w dupie Polskę i 0 wdzięczności xD no i na #!$%@? nam to było? #ukraina
aczutuse +13
Co powiedziałem "nie tak"?
Fryzjerka gadała se, że najlepszy byznes to monopolowy mieć, a ja na to, że nie ciałbym mieć, bo nie ciałbym się przyczyniać do rozpijania społeczeństwa. I mnie wyśmiała ech.
#przegryw
Fryzjerka gadała se, że najlepszy byznes to monopolowy mieć, a ja na to, że nie ciałbym mieć, bo nie ciałbym się przyczyniać do rozpijania społeczeństwa. I mnie wyśmiała ech.
#przegryw
Czy dałoby się złożyć na tym jakiś pocket PC/konsolkę z emulatorem #c64?
Czyli potrzebuję pełnej klawiatury, ekranu, baterii, głośnika - jakich kosztów mógłbym się spodziewać?
I najważniejsze, jest odpowiedni, stabilny soft?
@BlackEscobar: nic takiego nie robił
@TrueSlav: 28$? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://youtu.be/uI4o9XAFLt0
@wytrzzeszcz: Wygląda bardzo ciekawie - kwestia jeszcze czy można np ze starego telefonu wziąć małą klawiaturę QWERTY i podpiąć? Dojedzie jeszcze ekran i bateria, ale to chyba mniejszy problem? Zupełnie się na tym nie znam, ale chyba trochę kodu by trzeba zmodyfikować i płytkę też?
Nie lepiej pobawić się prawdziwym c64, dodać przełącznik romów, masz kilkanaście do wyboru, chyba najlepszy to JiffyDOS, wspomniane SD2IEC (zamontowana karta 8GB robi swoje :), hard resety, ram expansion...