Aktywne Wpisy
Megasuper +5
Największym błędem Polski było wspieranie Ukrainy w tej wojnie. Putin się na nas #!$%@?ł choć wcześniej nigdy Polsce nie groził. No i Ukraina też ma w dupie Polskę i 0 wdzięczności xD no i na #!$%@? nam to było? #ukraina
aczutuse +13
Co powiedziałem "nie tak"?
Fryzjerka gadała se, że najlepszy byznes to monopolowy mieć, a ja na to, że nie ciałbym mieć, bo nie ciałbym się przyczyniać do rozpijania społeczeństwa. I mnie wyśmiała ech.
#przegryw
Fryzjerka gadała se, że najlepszy byznes to monopolowy mieć, a ja na to, że nie ciałbym mieć, bo nie ciałbym się przyczyniać do rozpijania społeczeństwa. I mnie wyśmiała ech.
#przegryw
Jeżeli jednak jakąś wiedzę masz, to najprościej zwyczajnie poznać składnię i zacząć pisać. Potem ruszyć temat wzorców
Gość kopiuje tą samą metodę dla dziewięciu pól podmieniając cyfry w notatniku. Może nie jest to jakiś super błąd, ale nie jest jedyny
Otworzyłem teraz i oglądnąłem 1 losowy filmik, w tym przypadku "Poznaj technologie webowe", w którym między innymi pokazuje, że używa się w php
mysql_
które już od dawna jest odradzane, deprecated a w najnowszych wersjach to go już w ogóle chyba nie ma.Dalej w filmie wymienia frameworki w tym Railsy i Django, i mimo, że informuje, że jeden jest w ruby'm a drugi
Niby z tym mysql_ to jeszcze można przymknąć oko, bo film wrzucony w 2014 a z tego co się orientuję to było deprecated jakoś w php5.6, to z resztą się zgodzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)