Wpis z mikrobloga

W końcu nadszedł ten moment! Długo się do niego przygotowywałem i zbierałem wystarczającą ilość materiałów.

W przyszłym tygodniu rozpoczynam serię #odkryjswietokrzyskie , gdzie każdego dnia będę przedstawiał jedno ciekawe miejsce, warte odwiedzenia w tym pięknym i trochę nieodkrytym województwie.

Każdego dnia na mojej stronie będzie pojawiał się artykuł ze zdjęciami, relacją z danego miejsca oraz informacjami praktycznymi. Skróty wszystkich artykułów wraz ze zdjęciem będą publikowane na mikroblogu pod tagiem #odkryjswietokrzyskie do którego obserwacji serdecznie was zapraszam. Najciekawsze artykuły zostaną może również dodane do wykopaliska.

Artykuły zamierzam publikować, każdego dnia o ustalonej wcześniej godzinie przynajmniej do 3 maja (zobaczymy ile jeszcze ciekawego materiału uda mi się stworzyć).

Szczególnie do obserwacji tagu zachęcam mieszkańców #swietokrzyskie oraz zainteresowanych #podroze #podrozujzwykopem

Dla przykucia uwagi #mojezdjecie jednej z według mnie największych atrakcji województwa Świętokrzyskiego - Jaskini Raj.

MG78 - W końcu nadszedł ten moment! Długo się do niego przygotowywałem i zbierałem wy...

źródło: comment_nxIxGrpNyxICbvZ8fHF4Z0mI3DKlmHzB.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz