Wpis z mikrobloga

@michal-suski: Mimo wszystko ja tam bym dał na te łączenia klej, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie, i też chyba trochę głębiej bym porobił te frezy.

Nie wiem czy jestem upośledzony, ale na stronie nie ma żadnego odnośnika do strony głównej i nie wiem jak tam trafić XD
  • Odpowiedz
@michal-suski: zapodam klasykiem: ile kosztowały Cie materiały na to łóżko? jeżeli miałeś dechy za free to czy jesteś w stanie podać orientacyjną cenę takich materiałów na 1 ramę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Wi3rzbek: za ucięte i wyfrezowane na na wymiar deski koło 100-150 zł obstawiam. Oczywiście świerk klasy A/B

Dla przykładu moje ostatnie zamówienie:
15x2,8x160cm cena 26,60 zł/szt x 1szt = 26,60 zł
6x2,8x150cm cena 7,50 zł/szt x 2szt = 15,00 zł
6x2,8x50cm cena 2,50 zł/szt x 1szt = 2,50 zł
10x2,8x60cm cena 6,40 zł/szt x 1szt = 6,40 zł
SUMA TOTAL: 50,50zł

Jak masz swoje deski i możesz je dociąć, przez heblarke
  • Odpowiedz
tylko że na takim stelażu #!$%@? nie spanie chyba że masz materac 30 cm grubości

@g455: materac 12cm, spałem na nim na samej podłodze i nie ma różnicy jak dla mnie. Chyba, że ktoś lubi ultra miękko.
  • Odpowiedz
@michal-suski: Tak na marginesie (łóżko wybitne, ale i tak będzie trochę offtop) - chodziłem swego czasu do liceum do jednej klasy z Michałem Suskim ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja wiem, że pewnie jest kilku Michałów Suskich w Polsce ale i tak nie mogłem się powstrzymać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz