Wpis z mikrobloga

Mój wujek zastanawia się nad zmianą branży (obecnie gastronomia) i chce zostać ajentem w #zabka. Ktoś z Was może orientuje się jak to wygląda w praktyce? Czytałem oczywiście na stronie żabki ale zastanawiam się jak to faktycznie przebiega. Obiecałem, że przeprowadzę reaserch, więc #pytaniedoeksperta.
A może coś lepszego niż żabka?
Dziękuję za pomoc :)
  • 10
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: Trochę informacji jest, ale wiadomo " u nas super, dasz rade, spróbuj". A ja potrzebuje gościowi 51 lvl przedstawić solidne argumenty, że warto poświęcić nocki w gastro w mieście 50 km dalej na rzecz ryzyka i otwarcia żabki 10 minut piechotą od domu.
  • Odpowiedz
@EliotAlderson: Kiedyś na wykopie był ciekawy artykuł o ludziach którzy dali sie wrobic w zabkę. W skrócie, na początek trzeba podpisac weksel in blanco a przy zamykaniu biznesu zawsze wychodzą straty i przez ten weksel można zostac w czarnej dupie.
  • Odpowiedz