Aktywne Wpisy
Enxixgebjxix +128
#!$%@? ludzie w robocie od rana cisną mnie od jakiegoś dziwaka. Był temat włosów, no i laski się smiały że faceci to nawet tyłka nie golą, no faceci zaczęli się wypowiadać że golą hehe itp.
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
źródło: Screenshot_20240312_050959_Samsung Internet
Pobierz
Jesli sie zastanawiacie czy prawidlowo przyjmujecie klientow w burdelu to tutaj jak robi to jakas wariatka w uk

#zielonagora
Każdy jest dobry. Miałem chyba w UPC światłowód.
No chyba że mieszkasz na jakimś zadupiu
A jednak.
Fiber Power tak się nazywa. Miałem to na Botanicznej
Mam u siebie fiber power 250 Mbit/s i jest to na kablu koncentrycznym, a nie światłowodzie więc idę o zakład, że u Ciebie jest tak samo. W końcu upc to kablówka i dostarcza swoje media kablem antenowym (koncentrycznym).
Zakładamy się? ( ͡º ͜ʖ͡º)
100 pln :)
Musiałbym się przekopać przez zdjęcia i umowę, na tyle wyceniam swój czas energię.
Hahaha.
Upc nie świadczy Internetu do mieszkania po światłowodzie. Światłowód idzie do bloku, później kabel koncentracyjny do mieszkania.
Czyli zakład czy nie jesteś pewien tego co mówisz? Szybko zarobisz stówe jak masz rację :)
Czyli nie wiesz :)
Szkoda, prosta stowka cie ominęła xD
UPC ogólnie świadczy swoje usługi na kablach koncentrycznych, a czy czasem nie było jakiegoś odstępstwa, czy przejęcia infrastruktury od innych nie wiem i dla tego się nie zakładam.