Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
Ehh, ja to jednak jestem serio jakiś dziwny. Jak utrzymać jakiś kontakt z nowo poznaną dziewczyną? Zeby nie było, umiem rozmawiać z dziewczynami, no ale tylko z tymi, z którymi się już trochę znam, poznanymi przez znajomych itp. A z nowo poznanymi? Coś tam pogadam, ale zazwyczaj to ta dziewczyna ciągnie rozmowę. Jestem raczej skromny i mało rozmowny, chyba że się rozkręcę (nie mówie tu o alko). Nie wiem, może to dlatego, że kiedyś nie miałem powodzenia wcale, nie miał mi kto pokazać jak działać w tych sprawach, później zacząłem o siebie dbać, dobra fryzura, ciuchy, zacząłem się kształcić, interesować w różnych dziedzinach i widać efekty. Dość często widze jak jakaś dziewczyna się przygląda, albo jak jakieś koleżanki rechoczą, chyba na mój temat (albo po prostu śmieją sie z przegrywa...), w klubach czasem jakieś cizie się przystawiały bardziej lub mniej ordynarnie, ale takie coś to raczej nie dla mnie. A jak zapoznam jakąś fajną dziewczynę przez znajomych to później nawet nie umiem tego utrzymać, mimo że chyba się jej dość podobam, skoro sama podeszła na jakiejś imprezie, a oczy ma jak 5 złotych, takie szkliste.
No to tyle, tak chciałem się wygadać. Miłego dnia
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach