Aktywne Wpisy
Lefty +43
co jest doktorku?
Odkąd tylko pamiętam nie lubiłam słodkich papryczek nadziewanych serem, ostre mogłam jeszcze zjeść, ale po słodkich to od razu odruch wymiotny. Pewnego dnia jednak, a był to 17 czerwca 2020 roku, miałam ogromną ochotę na owe papryczki i #!$%@?łam prawie całe dwa opakowania, w towarzystwie kanapki z szynką i keczupu. Następnego dnia chciałam spożyć dwie pozostałe papryczki, ale wszystko wróciło do normy i na sam ich widok miałam ochotę biec do kibla,
Zastanawia mnie co Mann z Bukartykiem odwalili...
Swoją drogą, przy okazji Bukartyka, warto wspomnieć o niedawnej akcji:
Program Bukartyka "Urywki z Rozrywki" Został niedawno zdjęty. Nie znane są powody zdjęcia tego programu. W swoich piątkowych spotkaniach ze słuchaczami Bukartyk niejednokrotnie w swoich utworach sceptycznie odnosił siędo obecnej władzy - chociażby głośno było jak śpiewał o "czarnym proteście".
Tak Piotrek skomentował to:
Gdy władze Polskiego Radia uznały, że udało im się kolejnego śmieszka z Polskiego Radia usunąć, to Wojciech Mann ich zaskoczył: w zeszły Piątek Bukartyk pojawił się jako gość audycji "Zapraszamy do Trójki" i tam zaśpiewał utwór "Z tylu chmur" który powstał dzięki Owsiakowi między innymi. I wspólnie - Mann i Butartyk - pochwalali WOŚP i Owsiaka.
Dzisiaj, z tego co widzę, Piotrek pojawił się ponownie. Możliwe, że zaśpiewał utwór związany z obecną sytuacją związaną z TVP.
Jak pojawi się audycja w sieci to z pewnością dam znać o tym.
#neuropa #polityka #radiopis #tvpis #media #bekazpisu #radio #polskieradio #trojka #wojciechmann #bukartyk #muzyka