Wpis z mikrobloga

Dzisiejsze przesyłki:
1. "Japońska" bawełna do e-papierosa (u nas jeden listek około 0,60zł+przesyłka jak nie ma lokalnie)
2. zapasowy tani atomizer [vivi nova]
3. fluxy (5 sztuk po 10ml) - u nas za to samo, nawet 15zł za 10ml
4. piszczący kurczak - sprzedawca miał dobre opinie i rzeczywiście kurczak daje radę
5. płynny plastik, utrwalany światłem UV - opinie na jego temat są podzielone, ale jak była okazja do zakupu za grosze, to czemu nie spróbować.
6. zapasowe gąbki do stacji lutowniczej - niestety malutkie, nie sprawdziłem wymiarów, będę musiał układać dwie koło. W każdym razie, opłacalny zakup.
7. mini apteczka - różne plastry, środki do odkażania ran, pęseta, nożyczki, część środków z oznaczeniem (sterylne, do stosowania w szpitalach)

To tylko dzisiejsze paczki, ogólnie dało się wybrać trochę rzeczy do elektroniki i epapierosa, które na pewno nie będą leżeć w szufladzie.

#pokazcebule
#aliexpress
źródło: comment_ndJj1lAqIgrBINacewpfzhFaWJ8cso5P.jpg
  • 23
@nomadicgoogler:
śmieci? fluxa używam sporo, a u nas kosztuje majątek, gąbki do lutownicy wolę zmieniać, żeby nie zniszczyć grotów po 20-40zł/sztuka. Atomizer w zapasie, jak skończą mi się grzałki, więc na tych śmieciach jestem około 120zł do przodu, a to przesyłki tylko z dzisiaj.
@godoto:
zakup z kuponów, więc wszystko na którymś z kont koplayera :/ nie znajdę, w każdym razie szukałem po słowie "flux", sortowanie od najniższej ceny, już nie wiem czy to z kuponów 2$ czy 4$, flux jest typu RMA 223.