Aktywne Wpisy
Batonoski +60
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
wygryw50k +361
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
Niektórzy zamawiali telefony, podrobione głośniki a ja poszedłem w Xiaomi DVR
Zapłaciłem za wszystko 71 złotych i 8 groszy. Wydaje się dużo jak za cebulę ale za DVR zapłaciłem 18 kuponów (18*0.6=1,08) 69 zł opłat podatkowych dla DHL i 1 zł napiwku dla kuriera.
Na deklaracji było $25 więc nie wiem jak DHL wyliczył 69 zł jak powinno być $5,75 (~24zł) ale to już nie ważne.
Zapłaciłem około $17 za kamerę która na promocji w Chinach jest po ~$50
Teraz pytanie do posiadaczy #xiaomi DVR, jak wgrać język angielski.
#pokazcebule
@MichalQ20:
@jose_arcadio_morales żadna tajemnica, były kupony dla nowych użytkowników.
@spayk wszystko po chińsku najlepiej zostawić i korzystać z aplikacji.