Aktywne Wpisy
kokot1 +183
ProstyHuop +24
#przegryw koledzy pisze chyba ostatni post na tym tagu bo się na nim nie odnajduje. Okazuje się ogułem że każdy tutaj ma jakiś kolegów na jakimś discordzie i se gadają (do tego wychodzi że są grupy huopskie podzielone i są wojny) a do tego wyszło że znają huopy tego scatmana a ja nie znam a do tego jeszcze wszystkiego każdy zaczął pisać że ja gej ja gej a ja nie
Tradycyjnie jak w co drugą niedzielę, mam przyjemność zaprezentować najnowszy numer #wykopoid
Jest to już nasza 7 publikacja. Pamiętajcie, że niezależnie ile naśladowców będziemy mieli - to my jesteśmy prekursorami.
Zapraszamy do polubienia naszego fanpage'a na facebooku oraz na google +.
Zachęcamy też do obserwowania naszego profilu na wykopie.
Dzisiejszy numer przygotowany jest przez @zurawinowa:. Dziękujemy @footix za nową rubrykę - rozbieramy wykopowiczów (mamy nadzieję, że zawita ona w naszych numerach na stałe) oraz @lobek i @ppiasq za memy. :)
Dziękujemy też osobom, które wzywały nas do afer, dostaliśmy ponad 60 powiadomień na ten tydzień.
Nie pozostaje nam już nic innego jak zaprosić do obejrzenia najnowszego numeru.
Pod wpisem @Rubens trwa obecnie konkurs - osoba która odgadnie poszczególne sytuacje i poda najwięcej linków - znajdzie się w kolejnym wydaniu :
Numer 7
Prezent - podsumowanie tygodnia w memach
Zapraszamy do udziału w sondzie - bitwa informatyków.
;>
W ogóle mace na wykopie tyle materiału, że możecie to śmiało wydawać co tydzień. ;)
Ach i Twój grill niestety się nie zmieścił do numeru.
BREAKING NEWS: FANF MA BANA
Komentarz usunięty przez autora