Aktywne Wpisy
zarroc +5
dawno nie bylo galerii memów a już weekend się zaczal, na pewno coś się znajdzie
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Takie pytanie bo nie wiem czy wgl powinienem być w związku.
Mam cały czas wrażenie, że jestem wykorzystywany przez swoją różową. Ale nie jakoś finansowo ale na zasadzie "jesteś w sklepie to kup to", "jutro jest obiad u moich rodziców", "moja mama ma imieniny, złóż jej życzenia", "jedziesz do pracy do odbierz mi ciuchy z pralni", "bądź w domu o 14 bo przyjdzie pani z kwiatami", "musimy jechać na
Takie pytanie bo nie wiem czy wgl powinienem być w związku.
Mam cały czas wrażenie, że jestem wykorzystywany przez swoją różową. Ale nie jakoś finansowo ale na zasadzie "jesteś w sklepie to kup to", "jutro jest obiad u moich rodziców", "moja mama ma imieniny, złóż jej życzenia", "jedziesz do pracy do odbierz mi ciuchy z pralni", "bądź w domu o 14 bo przyjdzie pani z kwiatami", "musimy jechać na
1. Żebyście znaleźli na swojej drodze życiowej wzory godne naśladowania.
2. Żebyście sami stali się wzorem dla innych.
Na koniec roku mam też dla Was #ciekawostki - okazuje się, że na fajerwerki wydajemy tyle, ile wydaliśmy na całą kolekcję Czartoryskich ;)
A dla spóźnialskich jeszcze przypomnienie, że macie kilka godzin na wzięcie udziału w styczniowym konkursie: http://szaloneliczby.pl/styczen-2017/
Wielkie dzięki za cały rok wspólnych zabaw i do usłyszenia w 2017! Szczęśliwego Nowego Roku!
#szaloneliczby #sylwesterzwykopem
Dla porównania: Amerykanie nie wydają ani złotówki na te głupie sztuczne ognie ( ͡° ͜ʖ ͡°)