Aktywne Wpisy
lubie_pic_kakao +115
Tymczasem nasi "świadomi" użytkownicy wykopują fejkową ruską stronę.
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Brak jakichkolwiek informacji o redakcji, w stopce copyright od 2011 mimo iż w bazie WHOIS widać, że domenę "geopolityka.org" zarejestrowano w 2023. Ich polityka prywatności była ewidentnie tłumaczona translatorem. Jedna z sekcji ma tytuł "głoska bezdźwięczna" xD
No i artykuły są po polsku, ale interfejs strony jest po angielsku (np. "Trending", "Comments",
Graner +38
Witam,
Ostatnio próbowałem na swój telefon wgrać Slim Rom z tego linka http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/rom-t3420263.
Po wgraniu tego romu oraz kernel Radon z obsługą mojego czytnika linii papilarnych goodix, niestety w opcjach systemu nie było opcji dodania odcisku palca. Pomimo ustawienia pin oraz wzoru, opcja również się nie pojawiła. Kolejnym krokiem była próba zainstalowania sterowników pod fpc, ale niestety z tym samym skutkiem. Czy ktoś może miał już taki problem i go rozwiązał?
1. Full wipe
2. Instalowałem system
3. Patch goodix
4. Kernel Radon
Czy coś źle zrobiłem?
tu akurat mam stary już screen z 9h sot przy 21% baterii, ale to akurat tylko wifi
wipe
1. cm13 firmware
2. rom