Wpis z mikrobloga

Nie czaje. Jak MiB mógł być Williamem? Przecież MiB był wyraźnie ubrany na czarno a William ubierał się jaśniej. Jeszcze ten kapelusz, nie pasuje mi to.
#westworld
  • 15
  • Odpowiedz
@merengue: Tak, wszystkie widziałem, przed chwilą oglądałem finał. Fajny serial, ale jest dużo nieścisłości. Jak dla mnie bardziej pasuje że np MiB to Tedy. Patrz ile razy Tedy przyjeżdżał do parku, zwróć uwagę że MiB mówi że przyjeżdża do parku od 30 lat non stop. Jak dla mnie Tedy = MiB a twórcy próbują to jakoś zatuszować dlatego MiB mówi że jest Williamem żeby to ukryć przed Dolores bo go kochała.
  • Odpowiedz
I o co chodzi z tymi samurajami na końcu jak to jest przecież dziki zachód wtf. Pełno nieścisłości a serial dziurawy, mam nadzieje że drugi sezon będzie lepszy i strzelanin więcej.
  • Odpowiedz
@Tang0: Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi. Dla mnie serial jest 2/10 bo dziury logiczne są kosmiczne. Np patrz na to, Bernard się zabił a potem żył na przyjęciu. Albo Dolores raz była w sukni a raz w spodniach i to w tych samych scenach. Jak można przegapić takie rzeczy na etapie produkcyjnym, jak dla mnie to tylko pokazuje nastawienie twórców do widza i to że się nie starają.
  • Odpowiedz
@JBFC: Nie no 3 komentarze w takiej pseudo inteligentnej rozmowie to max, nie porozmawialibyśmy, ale próbuj dalej jak tak pewnie się w tym czujesz
  • Odpowiedz
@merengue: nie mi należy się przypisanie własności intelektualnej komentarzy powyżej. Jestem wyłącznie współautorem wzorującym się na twórczości i porywczości fabularnej mikrobloga.pl/tagu/westworld. Tu np link do wyrafinowanych przemyśleń na temat Teddego na której oparłem ten wątek:
http://www.wykop.pl/wpis/20972079/westworld-jak-mial-na-imie-ten-gosc-co-z-dolores-s/

Myślę czy nie zrobić rozpiski najlepszych rozważań na temat serialu spod tagu z adnotacjami, bo niektóre są #!$%@? wybitne i zasługują na uznanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz