@tomasz-maciejczuk: Dlaczego zakryłeś miejsce, które oznaczyłem czerwonym okręgiem? Czyżby błąd się pojawił? Dlaczego zostawiłeś też 88 skoro było można zakryć całość? Czyżby informacja dla ludzi "88"?
@tomasz-maciejczuk: Czemu zasłoniłeś pierwszy człon kodu MRZ (ten zaczynający się od litery V) gdzie w normalnej rosyjskiej wizie powinno być nazwisko? Co tam ukrywasz? Nazwisko każdy przecież zna. Jak widać, tam nie ma żadnego nazwiska tylko jakaś inna sekretna informacja, bo Twoje nazwisko by się tam nie zmieściło. Czyżby służby FR dały Tobie nowe nazwisko? Wersję twoich personaliów pisaną cyrylicą też masz zasłoniętą (tam nad nazwiskiem i imionami pisanymi po polsku).
@world: nawet nie zauwazylem tej kropeczki. Wypadek przy pracy w programie MS Paint. A co do "888", to rowniez przypadek. Nie ma w tym zadnego podtekstu.
Mirki i Mirabelki, jutro będę pierwszy raz w Szczecinie na dwa dni. Co polecacie zobaczyć? Jestem z koleżką Anglikiem więc fajnie by było ogarnąć coś ciekawego i pokazać mu Polskę z fajnej strony #szczecin #podroze
Tymczasem ostatni tydzien spedzilem w domu... znowu bole glowy nie daja mi spokoju. Cholerny kostniak :(
#maciejczuk
Po co to zakrywać?