Aktywne Wpisy

mickpl +815
Hołownia na przedwyborczo-paralentoeuropejskim standupie pedzioł "Polska 2050 nie poprze kredytów 0%" oraz "nigdy więcej programów takich jak kredyty 2%"
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju #polityka
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju #polityka
źródło: hołownia
Pobierz
PrawaRenka +128
#przegryw
Gówniaki podobno se teraz jeżdżą na wycieczki szkolne do Włoch, a ja mogłem co najwyżej do Częstochowy poklęczeć se. Brutalne ehh
Gówniaki podobno se teraz jeżdżą na wycieczki szkolne do Włoch, a ja mogłem co najwyżej do Częstochowy poklęczeć se. Brutalne ehh

Pytanie raczej do Pań. Co zrobić z problemem pękających opuszków? Cyklicznie co jakiś czas (głównie w zimie) pękają mi opuszki. Zaczyna się od tego, że robi się mała ranka pod paznokciem, opuszek twardnieje a następnie od tej ranki zaczyna się rozrywać i mija parę dni nim się zagoi. Zważywszy na to, że palce są niezbędne w prawie każdej czynności, to ranki te są źródłem ciągłego bólu. Robią się przypadkowo na coraz innym palcu. Mogę temu jakoś zapobiec? Nawilżanie kremami nie pomaga.
http://www.sklepy24.pl/sklep/urodaonline_pl/produkt/ziaja-oliwka-masc-naturalny-opatrunek-dla-skory-suchej/7046