właśnie grałem na typa co po prostu sobie biegł i strzelał gola, ja nic nie moglem mu zrobic, on po prostu trzymal analoga w lewo i naciskal B i gol... wtf #fut #fifa17
Np. ostatnio, gosc wcale jakoś super nie grał, strzeliłem gola i gdy on rozpoczynał, biegł sobie jednym zawodnikiem przez całą moją połowę, a moi piłkarze się odsuwali, nawet ci których kontrolowałem i strzelił gola 5 sekund po rozpoczęciu xD
@charlesRN: @qlimax3: no to witam w klubie, w przyszłym roku jak będzie to samo to #!$%@?, szkoda dwóch stów bo taka gra nie ma sensu. A to co się #!$%@? w lidze weekendowej w tej kwestii to już w ogóle jest dramat.
@qlimax3: No ja to samo zauważyłem, że dosyć często jak strzelam gola to po rozpoczęciu gry przeciwnik po prostu sobie leci i również strzela bramkę...
#fut #fifa17
Np. ostatnio, gosc wcale jakoś super nie grał, strzeliłem gola i gdy on rozpoczynał, biegł sobie jednym zawodnikiem przez całą moją połowę, a moi piłkarze się odsuwali, nawet ci których kontrolowałem i strzelił gola 5 sekund po rozpoczęciu xD