Wpis z mikrobloga

Był event ze zwiekszonym dropem cukierków, to teraz mogliby zrobić taki dla pyłu. Zapasy ostatnio dramatycznie mi spadły i nijak nie ma jak tego nadrobić. Złapać 50 poków, żeby zrobić 1 upgrade...
#pokemongo
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atraktor: Każdy pokemon daje Ci 700 dusta, więc więcej poków = więcej dusta. Co do pokestopów to jak mają większy drop dostarczają więcej balli abyś mógł spokojnie te pokemony łapać.
  • Odpowiedz
@Luka_Wars: #!$%@? nazywam wyzywanie połowy użytkowników tagu, traktowanie go jak własnego podwórka, #!$%@? się do każdego po kolei i bycie z siebie bardzo zadowolonym, gdy już wyleczy się w Internecie wszystkie kompleksy(z małym siurkiem włącznie).
Poza tym nie wyśmiewasz nas, tylko ośmieszasz siebie, a to różnica, której w swojej zaciekłości nie dostrzegasz.
W sumie smutne, jak się tak przyjrzeć.
  • Odpowiedz
gdy już wyleczy się w Internecie

@kepasaparadox: Masz chyba na myśli siebie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja sobie gram w Pokemony na luzie, z nikim się nie ścigam, nie oszukuję. A ty i tobie podobni macie wielką spinę dupy, szukacie radarów, botów i innego gówna, aby potem chwalić się swoimi pseudo osiągnięciami w tagu. To dopiero leczenie kompleksów i rekompensowanie braków w życiu
  • Odpowiedz
A historie o botach wyssałeś sobie z pałki.

@kepasaparadox: Wpis zawierający kilka zdań to dla ciebie zbyt duży wysiłek intelektualny, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przeczytaj sobie moją wypowiedź 100 razy to może w końcu ją zrozumiesz.

I na szczęście jak tak dalej pójdzie, to wszyscy w tagu będą Cię mieli na czarnej, powodzenia i rób tak dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz