Aktywne Wpisy
Infiniti46 +62
Domostawa, pomnik ofiar rzezi wołyńskiej przeprowadzonej przez Banderowców, Ukraińców. Ostatnia część montowana na pomniku..
#wolyn #ukraina #wojna #historia #ciekawostka #patriotyzm
#wolyn #ukraina #wojna #historia #ciekawostka #patriotyzm
KRZYSZTOF_DZONG_UN +176
Po meczu Rumunii, a już Słowacji to najbardziej - przestałem się cieszyć z gry patałachów z Holandią. Jednak da się postawić faworytowi i w dodatku zdobyć jakieś punkty, a nie stracić bramkę w 87 minucie jak ostatni frajer i zesrać się metr przed kiblem xDDDDDDDDD
#mecz #patalachy #reprezentacja
#mecz #patalachy #reprezentacja
Wszyscy sobie na początku heheheheszkowali z Embiidem, z tego jak na pustej hali ogrywał jakiegoś karła, ale fakty są takie, że tak jak niektórzy się z nba witają, oswajają, to Embiid ma w to #!$%@?, "z buta wjeżdzam i do przodu".
Mam nadzieję, że dadzą mu LT contract, na takich warunkach na jakich będzie chciał, tak żeby nigdy nie grał nigdzie indziej.
Z takich informacji to Embiid ma mieć ograniczony czas do świąt, no i pytanie czy w jego przypadku przydomek "The Process" jest na miejscu, bo o ile fili było procesem, no to Embiid od samego początku po prostu zachwyca.
#nba #bojowka76ers #bojowkaembiida #jaramsie
jak w erze coraz głębszego wchodzenia w smallball, między innymi z jego powodu, zapowiadałem renesans wysokich, to dostałem odpowiedź, że oni przecież nie będą rzucać pull-upów i trójek na życzenie. a tu proszę, KAT, hans, davis, nawet boogie, wszyscy sypią za 3 aż miło i mam nadzieję, że to do nich będzie należeć przyszłość.
w tej kompilacji śmieszkowe jest to jak przy pierwszym dwóch trójkach go odpuszczano, tak jak się centrów odpuszcza, a przy kolejnych dwóch już do niego wybiegano.
@bartoszfcb: No mi też się bardzo podoba. Niestety w tym sezonie oglądałem tylko dwa mecze fili, no ale już w pierwszym z nich zrobił na mnie pozytywne wrażenie.
Jak byłem przed debiutem nastawiony do Procesa bardziej jak do D.Milicica niż Monobrwiowego
Btw. - Odnośnie PnŻ - widziałem właśnie, że cały odcinek jakiś taki nietypowy rozkład jazdy miał, więc nie miałem