Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Korporacja kontrolowała dzięki temu świat :)
To tak jakby korposzczur pojechał na spływ kajakowy i się cieszył jak dziecko, że może pozbierać opał i rozpalić ognisko. W jego środowisku byłoby to śmieszne, ale dla niego było by wielkim wentylem bezpieczeństwa. Teraz czy korporacja tworzy teczuszki z informacjami, że Xsiński przykładny ojciec i mąż dał dupy meksykańskiemu hostowi, tego nie wiemy i może się o tym dowiemy w przyszłości.
Co do zysków, dlaczego w parku płacimy 40k $ za dzień? Bo jest to jedyny park w tym klimacie i gdyby ta technologia poszła do wojska czy na ulice, to zyski mogły by być większe, ale koszta społeczne były by olbrzymie.
-
pisz wiecej o westworld, bo bardzo mi sie podobaja twoje wpisy na ten temat.