Aktywne Wpisy
MistrzKowalski +98
Jak mnie #!$%@?ą byli alkoholicy, ze swoimi gadkami moralnymi. Nie pije taki dopiero od paru lat, a najpierw #!$%@?ł życie sobie i swojej rodzinie zszedł na dno, robił już za podczłowieka, a teraz mnie staremu co ma normalną rodzinę, odchował już dzieci, które tez są nauczone, że "alkohol to pije się z głową, a nie zakąską" będzie #!$%@?ł farmazony na temat alkoholu. Najchętniej przypierdzieliłbym takiemu w pysk, aż by się nogami nakrył,
Pastor777 +4
Zazdrościcie 👉👈
#pcmasterrace #pokazbiurko #swag #dc #chwalesie #stanowiskogracza #stanowiskoza7k #progtamista15k
#pcmasterrace #pokazbiurko #swag #dc #chwalesie #stanowiskogracza #stanowiskoza7k #progtamista15k
@enforcer: jakie głupie uproszczenie, przecież nie można wykluczyć że siedziała sobie tyłem do stołu podczas samobójstwa. gdyby wydawali wnioski po takiej "dedukcji" to nie chciałbym wiedzieć jak wyglądałby świat
To tylko głupi obrazek wrzucony na portal ze śmiesznymi obrazkami z luźnym opisem a Ty się #!$%@? do mnie jakby to było na serio, każdy sobie interpretuje jak chce, wracaj palić fajke wielki detektywie i wyjmij kija z dupy.