Aktywne Wpisy
Eh i chyba dupa. No cóż życie.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.
Mieliśmy uzgodnione (z jej strony), ze do 1 września dajemy sobie czas, odpoczynek od siebie. Przez ten czas mamy pomyśleć czy idziemy dalej ze sobą. Dwa lata związku, wiek bliżej 30. Nie piszemy, nie widzimy się itd. No cóż - ok. Wyprowadziła się do mamy, ale zabierając tylko kilka rzeczy. Ja na razie bardzo aktywnie wykorzystałem ten czas - szukając tego faceta jakim byłem kiedyś.
2. zabierz mu wszystkie porty zostawiając tylko usb-c i dla zartu gniazdo sluchawkowe
3. patrz jak uzytkownicy zachwycają się nowym magicznym paskiem, a nie zwracają uwagi ze nie ma jak naładować najnowszego iphone
4. nazwij go PRO
5. profit
@sirin: hmmm chyba LG wypuszcza monitor, który podłączasz tylko do USB-C, czyż to nie świetna wizja? Jeden kabel, żadnego zasilania - dla mnie bajer!
@Techies: ale tam jest 4 porty USB-C, a nie jeden.
Dlaczego klamiesz?
http://www.apple.com/uk/shop/product/MK0X2ZM/A/usb-c-to-lightning-cable-1m
I nie ma juz tego (nawet nie wiem jak sie nazywal) zlacza specyficznego tylko dla appla.
Dziwi mnie tylko ze noych telefonow nie zrobili tez z tym gniazdem.