Wpis z mikrobloga

Coś mi się wydaje że zasilacz będzie za mocny (w sensie waty) i mógłbym trochę przyoszczędzić,ale opinie zostawiam ekspertom :)
  • Odpowiedz
@killerM: zamiast r7 370 rx 460 4gb, a lepiej czekać na gtx 1050 co do zasilacza - wymień na jakąś normalną firmę, xfx, corsair, thermaltake, be quiet, silentiumpc, cokolwiek
  • Odpowiedz
@killerM: na tej płycie masz 2 sloty na ram, jak będziesz miał jedną kość 8gb zawsze możesz w przyszłości coś dołożyć, z dwoma będziesz zablokowany
  • Odpowiedz
@Flin: Wątpie,że będe dokładał ponieważ gram tylko w jakieś gry MOBA cs'y no i czasem jakieś bardziej wymagające,ale i tak dzięki za tip :)
  • Odpowiedz
@killerM: fajny sprzęcik, praktycznie podobny kupowałem z jednym "ale", że wybrałem kartę jednak GTX 750ti, ale już nie pamiętam dlaczego dokładnie.

Przy takim sprzęcie mam w bf1 na średnich w 1080p jakieś 40-65fps, a w cs go w zależności od ustawień mam 150-300.

Jedna tylko uwaga. Jeśli chcesz na tym sprzęcie grać to musisz dokupić chłodzenie na procesor. Jeśli będziesz na tym boxowym to działa mega głośno, bo wiatraczki są
  • Odpowiedz
@killerM: z tego co widzę ma mniejsze wiatraki czyli będzie musiał się szybciej kręcić co przełoży się na głośność. Oczywiście i tak to będzie meeeeeeeega cichsze od boxowego chłodzenia, więc jak zależy Ci na +30zł w portfelu (różnica między Fera 3) to jak najbardziej warto.
  • Odpowiedz